Lejemålet

Har du en mindre virksomhed, eller er du måske ved at starte en op? På Frydenlund 30 kan du få et kontor der passer perfekt til 2. Din nye arbejdsplads kommer til at ligge i smukke, grønne omgivelser, der egner sig godt til frokostpausen i det fri. På Frydenlund får du desuden en lang række af faciliteter stillet til rådighed. Vi tilbyder en leje med alt inklusiv, men med mulighed for tilkøb af frokost i bistroen, adgang til mødelokaler, rengøring og adgang til træningscenter. Du kan desuden bestille din kaffe hjemmefra, så den står klar i kaffebaren, når du møder ind. Motorvejen og Strandvejen fører dig i bil til Frydenlund 30, hvor der er gode og gratis parkeringsforhold, der garanterer plads til alle. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Virker området bekendt? Så kender du det måske fra dengang, hvor Microsoft havde sit danske hovedsæde her.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       12.000 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       144.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

6 fordele ved et kontorfællesskab

Hvorfor skal du overveje at flytte din virksomhed ind i et kontorfællesskab? Det fortæller vi dig her.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070