Lejemålet

Træd indenfor på 1. sal i kontorfællesskabet i Hovedvagtsstræde 2C. Her kan du bo, og ikke mindst gro, side om side med andre erhvervsdrivende. Kontorfællesskabet er lyst og lækkert, og her er plads til, at både du og dine naboer kan drive jeres forretning og udvikle nye forretningsideer. I dette kontorlokale er der plads til to kontorpladser. På etagen findes desuden et sofaarrangement i det hyggeligste hjørne, to fælles toiletter og et fint tekøkken med plads til at brygge og hygge - eller nappe en let frokost på de høje barstole. Hele kontoret har flotte gulve, rene linjer og en inspirerende indretning, der lægger op til fællesskab og networking. Der er fælles trådløst internet, elektricitet og varme indeholdt i lejen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Hovedvagtsstræde i Helsingør. Strædet er placeret med hav på begge sider og en skøn beliggenhed lige ved indsejlingen af Sveriges Færger, Sundbusserne og Helsingør Station. Samtidig ligger det kun få hundrede meter fra Helsingør Bycenter, hvilket gør denne lille ejendom velegnet til handelsejendom eller lagerplacering. Området er hyggeligt og summer af byliv som følge af de mange forskelligartede butikker, mulighed for smukke naturskønne oplevelser og Helsingør Golfklub.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       3.453 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       41.440 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

6 fordele ved et kontorfællesskab

Hvorfor skal du overveje at flytte din virksomhed ind i et kontorfællesskab? Det fortæller vi dig her.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070