Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor, hvor godt naboskab er helt essentielt? Og med en beliggenhed tæt på kunder og samarbejdspartnere? Så er kontorfællesskabet i Toldbodgade 55B måske noget for dig og din virksomhed? Træd ind i et skønt kontor med plads til 4 medarbejdere, hvor du får mulighed for at være en del af noget større. I kontorfællesskabet vil du opleve en god synergi og stemning samt en lang række fællesfaciliteter – alt fra reception, mødelokaler og tilhørende gårdmiljø. Kaffe og te er på vores regning, og I har mulighed for at tilmelde jer frokostordningen i ejendommens egen bistro. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Den løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Ønsker I at besøge Christianshavn eller udforske Refshaleøen, kan I gå eller tage cykelturen over Havnebroen ved Nyhavn.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       14.000 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       168.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

6 fordele ved et kontorfællesskab

Hvorfor skal du overveje at flytte din virksomhed ind i et kontorfællesskab? Det fortæller vi dig her.

Læs mere her

Parkering i nærheden

Parkér din bil på Skt. Annæ Plads i København K og gå til Kongens Nytorv på kun 4 minutter, til Strøget på 8 minutter eller til Amalienborg på 4 minutter.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070