Lejemålet

Er pladsen ved at blive trang i din butik, dit kontor eller i lejligheden? Med et lagerrum på Antonigade 9 midt i Indre By kan du lette trængslen. I den flotte ejendom tæt på alt det bedste København har at byde på, ligger lageret på 53 kvadratmeter og er klar til at du indtager det, med lige de ting du går og mangler plads til. Lejemålet består af to rum, der er inddelt af mindre vægge, som gør det muligt at opdele med reoler og skabe efter dine behov. Uagtet om du savner plads til varer, møbler eller noget helt fjerde, kan lagerrummet her sagtens være dig behjælpelig, med at få taget tingene af dine hænder og placeret sikkert og bekvemt på Antonigade - tæt på transport og erhvervsliv. Lyder det som en løsning for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Københavns svar på SoHo og det herlige Indre By-kvarter omkring Berlingske Karré, hvor Berlingske Tidende tidligere gik fra tanke til tryk. Nu er det ikke duften af tryksværte, der fylder luften, men lyden af forretningslivet i gaden. Hele området er en levende, farverig blanding af eksklusive mærkevarebutikker, caféer i det lune hjørne og kontorer inden for alle de kreative brancher. En kort slentretur fra Antonigade og du er på Strøget eller på Kongens Nytorv, hvor busser og metro kører i pendulfart. Antonigade har det hele.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       4.695 kr.
Aconto driftsudgifter       2.151 kr.
Aconto el       716 kr.
Aconto energibidrag       656 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       8.218 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       56.340 kr.
Aconto driftsudgifter       25.812 kr.
Aconto el       8.597 kr.
Aconto energibidrag       7.874 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       98.623 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070