Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med placering i Indre By? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så tag et smut forbi Bredgade. Her i nummer 33A finder du indgangen til gården, hvor dit nye 153 kvadratmeter lagerrum er placeret – blot et par trapper under gade niveau. Lokalet er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Så hvad enten du søger opmagasinering til møbler eller andet boliginteriør, tøj, sko, kunst, kontorartikler, så egner dette lejemål sig til det. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.992 kr.
Aconto driftsudgifter       4.195 kr.
Aconto energibidrag       2.078 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.265 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       71.910 kr.
Aconto driftsudgifter       50.337 kr.
Aconto energibidrag       24.939 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       147.186 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070