Lejemålet

Har du brug for lagerplads til dine varer, eller mangler du plads til opmagasinering, så har vi depotrum i en tør kælder. Depotrummene er beliggende under Café Egedal og er i varierende størrelser. Adgang til depotrummene sker fra bagsiden af ejendommen via porten ved parkeringsområdet. Her går du ned ad trappen som er 100 cm. bred. Døren til fællesområdet i kælderen er 80 cm. bred. Lejen ligger fra kr. 375,- inkl. moms pr. måned for ca. 14 m². Se plantegning for priser.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer, bibliotek samt restaurationer. Centret ligger lige op ad S-togsstationen, og der er gode muligheder for både offentlig og privattrafik, med Frederikssundsvejen få hundrede meter væk. Ved centret er desuden gode parkeringsmuligheder. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       300 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       300 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       3.600 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 1 måned
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070