Lejemålet

Går din virksomhed og mangler opbevaringsplads? Så er det værd at overveje, at få taget tingene af dine hænder med et depotrum i Stenløse. Beliggenheden er oplagt til dig, der har en butik i gågaden – på denne måde slipper du for trængslen, mens du aldrig er langt fra dine ting. Du kan vælge imellem fem lokaler, der kommer i størrelserne 35, 39, 41 og 79 bruttokvadratmeter. Lokalerne har belysning og er opvarmede af radiatorer. Lokalerne kan alt efter størrelse indrettes med reoler og skabe efter behov. Adgangsforholdene er gode da døren er bred og rummene ligger i stueplan. Lyder et depotrum, hvor du nemt og bekvemt kan tilgå dine ting, centralt i Stenløse som noget for dig? Så bestil en fremvisning og hør mere om lokalernes muligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer, bibliotek samt restaurationer. Centret ligger lige op ad S-togsstationen, og der er gode muligheder for både offentlig og privattrafik, med Frederikssundsvejen få hundrede meter væk. Ved centret er desuden gode parkeringsmuligheder. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.604 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       1.604 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       19.250 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       19.250 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070