Lejemålet

Går din virksomhed og mangler opbevaringsplads i Storkøbenhavn? Så se nærmere på dette lagerrum på Engager i Brøndby. I en skøn moderniseret kontorejendom ligger lageret på 38 kvadratmeter, og er klar til at du indtager det, med lige de ting du går og mangler plads til. Lokalet er rummeligt, og den åbne plantegning gør det muligt at opdele med reoler og skabe efter dine behov. Uagtet om du savner plads på dit kontor, i din café, butik eller noget helt fjerde, kan lagerrummet her sagtens være dig behjælpelig med at få taget tingene af dine hænder, og placeret sikkert og bekvemt på Engager i Brøndby. Lyder det som en løsning for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Engager. Et driftigt og fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby med godt naboskab, gode transportmuligheder til og fra og plads til store virksomhedsdrømme. Lad os starte med naboskabet. Området er kendt for sine mange veletablerede virksomheder, som blandt andet tæller en stor enterprisevirksomhed, en bilforhandler, en vinbutik og mange flere. Og med Holbækmotorvejen 5 minutter herfra, forstår man godt, hvorfor området er attraktivt at drive forretning i. Buslinjen kører næsten lige til hoveddøren, og Brøndbyvester Station forbinder området med resten af Hovedstadens jernbanenet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.471 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       1.471 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       17.651 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       17.651 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070