Lejemålet

Er du på udkig efter et kælderrum, hvor du kan opbevare dine sager? Måske du har en virksomhed på Bredgade og har brug for et arkivlager? Eller måske du har en butik og skal bruge et lille lagerrum til dine butiksvarer? Vi byder velkommen i Frederiksgade 7, hvor du lige nu kan få 40 kvadratmeter i parterre, som passer perfekt til opbevaring af møbler, kontorartikler, kunst eller andet, som du ikke har plads til på kontoret eller i hjemmet. Her er der plads til reoler og opbevaringsskabe alt efter behov. Kælderrummet er placeret inde i gården, så du kan trygt efterlade dine ting her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

På Frederiksgade 7 findes en bygning med unik og særpræget udsigt. Bygningen har en flot historie og har bidraget til det København, som vi kender i dag. Ejendommen blev opført mellem 1875-1885 af arkitekt Ferdinand Meldahl. Meldahls arkitektoniske inspiration udspringer af det antikke Grækenland, Rom og den parisiske nyrokoko. Det kan blandt andet opleves i ejendommens portrum, som er veldekoreret med loftsmalerier og detaljerede udsmykninger. Der er noget majestætisk over Frederiksgade med Amalienborg i den ene ende - og som kronen på værket - Marmorkirken i den anden ende. Her er desuden direkte nedgang til Marmorkirken Metrostation, som forbinder pulserende København.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.167 kr.
Aconto el       60 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.227 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       26.000 kr.
Aconto el       720 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       26.720 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070