Lejemålet

Leder du efter det helt rigtige lagerlokale? Gerne lidt uden for byen, så du både er tæt på Vestegnen, men på samme tid ikke har for langt ind til Indre By? Så bør du besøge Herstedøstervej 27-29D. Har du en virksomhed, som mangler opbevaringsplads? Eller har du brug for et kælderrum, hvor du kan opbevare din personlige sager? Så er et af lagerrummene på Herstedøstervej 27-29D måske noget for dig. Vi har på nuværende tidspunkt et ledigt lokale på 60m². Kom forbi, mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Ejendommen ligger centralt i det udbyggede erhvervsområde i Albertslund, hvor I bliver nabo til mange veletablerede virksomheder. Egeparken Business Park er samtidig blandt områdets nyeste og pæneste ejendomme. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til busser og S-togstationer, som kører i begge retninger.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.000 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.000 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       24.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       24.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 månedes leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070