Lejemålet

Leder du efter det helt rigtige lagerlokale? Gerne lidt uden for byen, så du både er tæt på Vestegnen, men på samme tid ikke har for langt ind til Indre By? Så bør du besøge Herstedøstervej 27-29A. Har du en virksomhed, som mangler opbevaringsplads? Eller har du brug for et kælderrum, hvor du kan opbevare din personlige sager? Så er et af lagerrummene på Herstedøstervej 27-29A måske noget for dig. Vi har på nuværende tidspunkt 4 ledige lokaler fra 20 m² til 38 m². Priser fra kr. 667,00 + moms pr. måned. Kom forbi, mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kontorlejemål, der matcher dine ambitioner, skal du absolut køre en tur ud til det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ikke langt til motorvejen og København. Selve området er grønt med græs og træer, der er lys og luft mellem bygningerne og kort vej til busser og S-togstationer. Og kun en kort frokostpause-gåtur væk er der et lille område med sø og park.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       667 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       667 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       8.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       8.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070