Lejemålet

Leder du efter det helt rigtige kælderlokale? Gerne lidt uden for byen, så du både er tæt på Vestegnen, men på samme tid ikke har for langt ind til København? Så bør du besøge Herstedøstervej 27-29D. Her er der lagerlokaler på 24, 25, 26 og 30 m2. Her er højt til loftet, to indgange og ikke mindst masser af plads. Har du en virksomhed, som mangler opbevaringsplads? Eller har du brug for et kælderrum, hvor du kan opbevare din personlige sager? Så er kælderrummet på Herstedøstervej 27-29D måske noget for dig. Kom forbi, mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kælderlokale, der matcher dine ambitioner, skal du absolut køre en tur ud til det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ikke langt til motorvejen og København. Der er kun ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til indre København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er infrastrukturen helt på din side med et veludbygget vejnet. Området har et væld af driftige virksomheder og erhvervsfolk. Og hvem ved. Måske møder du din nye samarbejdspartner på Herstedøstervej.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.250 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       1.250 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       15.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       15.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070