Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med placering i Vestegnen? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så er de 477 kvadratmeter på Herstedvang måske noget for dig - blot et par trapper under gadeniveau. Lejemålet har en rampe direkte ned til indgangen, så du nemt kan transportere og opbevare dine varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Det kan desuden med fordel benyttes som et kombineret showroom og lagerrum. Så hvad enten du søger opmagasinering til møbler eller andet boliginteriør, tøj, sko, kunst, kontorartikler, så egner lejemålet sig til dette. Melder sulten sig, kan du benytte lejemålets tekøkken. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et lagerrum, hvor det er nemt at komme til? Så tag et smut forbi det dynamiske erhvervsområde på Herstedvang. Herstedvang er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til indre København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til både busser og S-togstationer, der kører i begge retninger. Foretrækker du egen bil, kan du med fordel benytte dig af de gode parkeringsforhold tilknyttet lejemålet. Desuden vil Albertslund Politigård være din nye nabo – så her kan du roligt føle dig tryg.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       11.925 kr.
Aconto energibidrag       2.350 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       14.275 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       143.100 kr.
Aconto energibidrag       28.206 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       171.306 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070