Lejemålet

Står du og mangler opbevaringsplads? Gerne tæt på motorvejsnettet? Så har vi måske dit næste depot klar til dig. Depotrummene er store og rummelige, veksler i størrelsen fra 51 m2 til 105 m2 og giver dig lige præcis den mulighed der gør, at du kan indrette dig efter dit eget hoved. Kvadratmeter prisen ligger til kr. 450 p.a. På bagsiden af ejendommen, er der en vareelevator der give nem adgang med større effekter til kælderen”. Depotrummene ligger i den driftige ejendom på Herstedvang, hvor vi lige nu også har ledige kontorkvadratmeter. Så vil du samle depot og virksomhed? Så ser vi frem til at høre fra dig. Vi glæder os til at vise frem.

Hent prospekt

Området

Ejendommen ligger centralt i det udbyggede erhvervsområde i Albertslund, hvor I bliver nabo til mange veletablerede virksomheder. Herstedvang er en direkte sidevej til Roskildevej med hurtig og nem adgang til motorvejsnettet. Samtidig er der særdeles gode offentlige trafikforbindelser til både S-togsstationer og busser. Og parkeringsmuligheder? Det er ikke noget problem. Området har nemlig et væld af parkeringspladser til dig og din bil. Skal du have et afbræk? Kan du trække frisk luft ved det lille grønne område, som har sit eget lille vandhul.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       3.938 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       3.938 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       47.250 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       47.250 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070