Lejemålet

Leder du efter et depotrum i Albertslund? Oplagt til opbevaring af varer, udstyr eller til dine personlige sager? Måske som supplement til din garage eller til dit loftrum? Så har vi det helt rigtige depot til dig – og i den helt rigtige størrelse. Depotet er 9 velindrettede kvadratmeter og der er flere af dem. Har du derfor brug for mere end ét depot? Så er der også mulighed for det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Kanalgaden i Albertslund. Gaden er beliggende med fin udsigt til byens kanal, og i nærområdet finder du et væld af butikker, caféer og industriområder med driftige virksomheder i alle størrelser. Albertslund er en by i udvikling, og kommunen har omkring 28.000 indbyggere. Desuden er gaden nem at komme til - busser kører i pendulfart på Albertslundvej lige om hjørnet, mens Albertslund Station kun er en kort slentretur væk. Foretrækker du bilen, så kræver det blot få minutters kørsel før du er på Holbækmotorvejen. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       500 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       500 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       6.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       6.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 1 månedes leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 5/6/2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070