Lejemålet

Velkommen til historiske og kreative Kigkurren 6-8 – en ejendom, der summer af liv fra de mange kreative virksomheder. I kælderen i nr. 6 får du et lokale, hvis stilart nemt leder dine tænker hen på de rå ateliers i New York. Tidligere har dette lejemål huset værksted for Georg Jensen, og en smed, som har lavet de ikoniske gadelamper i København og det kendte ur, som har fungeret som mødested på Københavns Hovedbanegård. Lokalet har anvendelse som værksted og produktion – det er rummeligt, med 3 meter til loftet og har et godt lysindfald. Der er masser af plads til maskiner, værktøj og arbejdsstationer, og der er elevator direkte ned i lejemålet. Du får selvfølgelig også et helt nyt tekøkken og toilet med bad samt mulighed for leje af parkeringsplads lige ved døren.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       23.321 kr.
Aconto driftsudgifter       2.408 kr.
Aconto energibidrag       1.925 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.654 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       279.850 kr.
Aconto driftsudgifter       28.894 kr.
Aconto energibidrag       23.103 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       331.847 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Intet depositum
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070