Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med central placering? Eller har du måske virksomhed i bygningen eller i nærområdet? Så tag et smut forbi kælderen i 17B. Her er kælderrum i forskellige størrelser - hvoraf fællesarealerne indgår i kvadratmeterne - med nem adgang og arbejdsvant vareelevator lige til døren. Lageret er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Kælderrummene har desuden en god loftshøjde, så der er plads til at stable kasser og lignende. Dets aflange form giver en rigtig fin overskuelighed over alt, hvad du har dernede. Kom forbi og se mulighederne på Østerbro. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Livjægergade ligger i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej, ikke langt fra Strandboulevarden og Østerbrogade. Transportmuligheder skal du ikke lede længe efter, da både bus, tog og metro er til at finde ved Nordhavn Station og Østerport Station. Desuden er der er ikke langt til grønne omgivelser i Classens Have, eller det store udvalg af butikker i Nordre Frihavnsgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.580 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.580 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       30.960 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       30.960 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering i nærheden

Det er nemt at komme af med sin bil som lejer i Jeudan. Vi har fem p-huse i København, hvor du trygt kan parkere din bil f.eks. på Amerika Plads på Østerbro.

Læs mere om vores parkering

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070