Lejemålet

Står du og mangler et godt kælderrum med central placering, så kom forbi Livjægergade 17B. Eller har du måske en virksomhed i bygningen eller i en af bygningerne i nærheden, så tag et nærmere kig på kælderen i 17B. Her er kælderrum i forskellige størrelser med nem adgang og arbejdsvant vareelevator lige til døren. Oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden. Kælderrummene har en god loftshøjde, så der er plads til at stable f.eks. kasser, og dets aflange form giver en rigtig fin overskuelighed over alt, hvad du har dernede. Kom forbi og se på mulighederne i disse meget centralt placerede kælderrum. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Livjægergade ligger lige i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej ikke langt fra Strandboulevarden og Østerbrogade. Der er tog fra Nordhavn Station og Østerport Station, og der er ikke langt til det grønne i Classens Have eller det store udvalg af butikker i f.eks. Nordre Frihavnsgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.194 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.194 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       26.325 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       26.325 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070