Lejemålet

Har du virksomhed i Storkøbenhavn? Og mangler ud opbevaringsplads? Så er vores lagerrum på Midtager i Brøndby måske lige det, du står og søger. Tag elevatoren fra stueetagen og gå ned af gangen - her finder du dit nye lagerrum og nye muligheder. Lokalernes størrelser dækker over alt fra 27 til 125 m2, og mulighederne er derfor mange. Du kan finde et lagerrum, der passer til lige netop dine behov. Her kan du opbevare dine butiksvarer, eller bare alt det, du ikke kan have i lejligheden eller på kontoret. Midtager ligger desuden kun 20 minutters kørsel i bil fra indre København via Holbækmotorvejen, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra, hvis du har virksomhed eller butik i København eller nærområdet. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afskygninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er ligetil. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig trafik, og ved ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       4.375 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       4.375 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       52.500 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       52.500 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070