Lejemålet

Skal dit nye lager eller showroom ligge centralt i København? Så se nærmere på Nørre Voldgade 42. Lejemålet er placeret i ejendommens parterre, med vinduer ud mod Nørre Voldgade. Lejemålet er 61 kvadratmeter og byder på et rummeligt og åbent lagerlokale, et baglokale, tekøkken med plads til bord og stole og eksklusiv brugsret til toilettet. Bemærk at baglokalet med ejendommens varmecentral ikke er en del af dette lejemål og at Jeudan skal have regelmæssig adgang for at vedligeholde. Det åbne lokale rummer mange muligheder og kan indrettes efter dine behov og ønsker. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor. NB! Lejemålet udbydes både med og uden momsregistrering

Hent prospekt

Området

Nørre Voldgade var oprindeligt et smalt stræde mellem volden og husene, hvor blandt andet rebslagerne havde deres reberbaner, altså specielle bygninger til fremstilling af reb. I dag er gaden en af byens største, og væk er alle spor af reb – erstattet af tog, metro og busser, der kører under og over jorden som perler på en snor. Fra Nørre Voldgade er der kort til det hele: Latinerkvarterets stræder, Ørstedsparkens grønne græs og TorvehallerneKBHs lækkerier. Og så er der kun en slentretur til handelsgaderne, Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til butikken, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       7.625 kr.
Aconto vand       120 kr.
Aconto energibidrag       280 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       8.025 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       91.500 kr.
Aconto vand       1.440 kr.
Aconto energibidrag       3.360 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       96.300 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet kan overtages momsfrit efter aftale
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070