Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtige depot eller lagerrum midt i København? Så lad os vise frem her på Skindergade, 1. tv. Her får du et lager på hele 90 åbne kvadratmeter – oppe på første sal i en vaskeægte københavnerejendom fra 1900. Du har måske en butik i nærheden, der har brug for lidt ekstra opbevaringsplads til varer? Måske har du brug for opbevaring af alt det habengut, der ikke er plads til i lejligheden? Måske drømmer du om at få dine helt egne kvm., hvor du kan sysle med alverdens tingeltangel? Eller måske har du brug for et sted at forme og opbevare din kunst midt i byen? Mulighederne er mange. Fællestoilet i gården. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Midt i det velbesøgte og historiske København ligger Skindergade. Gaden emmer stadig af fortiden med sine smukke nyklassicistiske huse og specielle gadenavn. Navnet har rødder tilbage til 1400-tallet, hvor gaden var hjemsted for alt slags skindhåndværk. I dag ligger gaden som en smutvej mellem Gammeltorv i den ene ende og Købmagergade i den anden. Forretningslivet består af en god blanding af butikker, boliger og kontorer – og faktisk også en skindbutik. Transportmulighederne fra Skindergade er lige rundt om hjørnet med metro og tog ved Nørreport St. eller bussamlingspunktet ved Hovedbanegården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       3.090 kr.
Aconto energibidrag       1.238 kr.
Aconto el       150 kr.
Aconto driftsudgifter       2.828 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.306 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       37.080 kr.
Aconto energibidrag       14.850 kr.
Aconto el       1.800 kr.
Aconto driftsudgifter       33.930 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       87.660 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070