Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtige depot eller lagerrum midt i København? Så lad os vise frem i baghuset på Skindergade 45-47. Her får du et lejemål på 43 åbne kvadratmeter - oppe på 3. sal under tagryggen i en vaskeægte københavnerejendom fra 1900-tallet. Du har måske en butik i nærheden, der har brug for lidt ekstra plads til varer? Eller måske står du og har brug for opbevaring af alt det habengut, der ikke er plads til i lejligheden? Lejemålet kan desuden også benyttes til et sted, hvor du kan forme og opbevare din kunst midt i byen. Eller dit eget rum, hvor du kan sysle med alverdens tingeltangel. Mulighederne er mange. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Midt i det velbesøgte og historiske København ligger Skindergade. Gaden emmer stadig af fortiden med sine smukke nyklassicistiske huse og specielle gadenavn. Navnet har rødder tilbage til 1400-tallet, hvor gaden var hjemsted for alt slags skindhåndværk. I dag ligger gaden som en smutvej mellem Gammeltorv i den ene ende og Købmagergade i den anden. Forretningslivet består af en god blanding af butikker, boliger og kontorer – og faktisk også en skindbutik. Transportmulighederne fra Skindergade er lige rundt om hjørnet med metro og tog ved Nørreport St. eller bussamlingspunktet ved Hovedbanegården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.971 kr.
Aconto energibidrag       559 kr.
Aconto driftsudgifter       1.340 kr.
El-forbrug       143 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       4.013 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       23.650 kr.
Aconto energibidrag       6.711 kr.
Aconto driftsudgifter       16.082 kr.
El-forbrug       1.720 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       48.163 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070