Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtige depot eller lagerrum i indre København? Så tag et smut forbi baghuset i Skindergade 45, en vaskeægte københavner ejendom fra 1900-tallet. På 2. sal finder du 59 lagerkvadratmeter. Du har måske en butik i nærheden, og har brug for lidt ekstra plads til varer? Eller mangler du opbevaringsplads til alt det, der ikke er plads til i lejligheden? Måske arbejder du i det kreative felt, og er på udkig efter det helt rigtige atelier eller studio? Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne på vej med en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Midt i det velbesøgte og historiske København ligger Skindergade. Gaden emmer stadig af fortiden med sine smukke nyklassicistiske huse og specielle gadenavn. Navnet har rødder tilbage til 1400-tallet, hvor gaden var hjemsted for alt slags skindhåndværk. I dag ligger gaden som en smutvej mellem Gammeltorv i den ene ende og Købmagergade i den anden. Forretningslivet består af en god blanding af butikker, boliger og kontorer – og faktisk også en skindbutik. Transportmulighederne fra Skindergade er lige rundt om hjørnet med metro og tog ved Nørreport St. eller bussamlingspunktet ved Hovedbanegården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.566 kr.
Elforbrug       123 kr.
Aconto driftsudgifter       1.859 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       4.548 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       30.798 kr.
Elforbrug       1.475 kr.
Aconto driftsudgifter       22.310 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       54.583 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070