Lejemålet

Står du og mangler lager eller opbevaringsplads i Indre By? Eller har du en virksomhed eller bolig i en af bygningerne i nærheden? Så tag et smut forbi Snaregade. Her i nummer 12, 1. sal finder du dit 49 kvadratmeter opbevaringsrum. Med 1.60 til loftet er rummet oplagt til opbevaring af mindre varer eller personlige sager, som du ikke kan have i butikken, hjemme i lejligheden eller på kontoret. Så hvad enten du søger opmagasinering til boliginteriør, tøj, sko, kunst eller andre genstande, så tag et kig forbi Snaregade 12. Har du brug for opbevaringsplads til større genstande, så har vi måske noget på hylderne, som matcher dine behov. Kontakt os endelig for en fremvisning. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Snaregade – en af Københavns ældste gader. Området emmer af klassisk, charmerende københavnerstemning med fine brostensbelagte gader og smukke farverige ejendomme, som bidrager til en helt speciel stemning. Her vil du opleve et pulserende byliv med et stort udvalg af både caféer, små restauranter og butikker, der ligger som perler på en snor i stræderne. Transportmuligheder finder du blot et stenkast derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       3.471 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       3.471 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       41.650 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       41.650 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 1 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070