Lejemålet

Står du og mangler et arkivrum med central placering? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så tag et smut forbi Snaregade 12. Her er mezzaninen finder du arkivrum på 10 kvm - hvoraf fællesarealerne indgår i kvadratmeterne - med adgang op af en vindeltrappe. Lageret er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Der må ikke tilkobles hårde hvidevarer samt elektriske apparater i lejemålet eller fællesarealet. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Snaregade – en af Københavns ældste gader. Området emmer af klassisk, charmerende københavnerstemning med fine brostensbelagte gader og smukke farverige ejendomme, som bidrager til en helt speciel stemning. Her vil du opleve et pulserende byliv med et stort udvalg af både caféer, små restauranter og butikker, der ligger som perler på en snor i stræderne. Transportmuligheder finder du blot et stenkast derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       708 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       708 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       8.500 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       8.500 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 måneds leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070