Lejemålet

Har du brug for det helt rigtige kælderrum til vareopbevaring? Måske du har butik i, eller i nærheden af Frederiksstaden? Så lad os byde indenfor i gården til St. Kongensgade 59E. Her tilbyder vi gode lagerkvadratmeter, som egner sig perfekt til opbevaring af dine butiksvarer, kontorartikler, eller andre sager du har brug for at få opmagasineret. Kælderrummet er placeret i en stor gård, hvor der er god plads til varetransport. Desuden er der adgang fra både St. Kongensgade 59 og Borgergade 24 gennem porten, ved siden af Irma. Dit lager er også udstyret med elevator, som gør det endnu nemmere at opmagasinere tungere genstande, som møbler eller paller med varer. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Velkommen til Store Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk atmosfære - fra designerbutikker til kunsthandlere. Med base i Store Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.311 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       5.311 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       63.726 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       63.726 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070