Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum i Storkøbenhavn? Eller har du bolig eller virksomhed i nærheden? Så er lokalerne på Stamholmen måske lige noget for dig. Her får du nemlig 43 lagerkvadratmeter, med et godt lysindfald og god rummelighed. Lokalerne er oplagte til opbevaring af varer eller de sager, der ikke er plads til i hjemmet eller på kontoret. Du kan nemt holde overblik over dine ting og indrette med opbevaringsløsninger, der passer til dine behov. Lejemålet er indrettet som vådrum med to brusere, 4 håndvaske og toilet, og der er terrazzogulv i hele lejemålet. Lejemålet kan indrettes som depotrum og er tørt og lyst. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Stamholmen ligger godt placeret - lige ved det store, veletablerede og kombinerede erhvervs- og industriområde på Avedøre Holme, hvor velkendte og virkelystne virksomheder repræsenterer et bredt udvalg af brancher. Motorvejsnettet ligger kun få minutter væk. Herfra kan du nå lufthavnen og Øresundsbroen på ti minutter. Cirka den samme tid, som du skal bruge på at komme til Københavns Centrum eller nogle af de nærliggende industribyer. Den perfekte adresse at have lager, hvis du leder efter et sted tæt på industrien med masser af ledige p-pladser og husleje i den lave ende af skalaen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.075 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       1.075 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       12.900 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       12.900 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070