Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med placering i Storkøbenhavn? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så er lagerrummet på Stamholmen måske noget for dig. Her får du 287 lagerkvadratmeter beliggende i stueplan med indgang via port. Lokalet er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Dets mange kvadratmeter og rummelige form giver en rigtig fin overskuelighed over alt, hvad du har derinde. Så hvad enten du søger opmagasinering til møbler eller andet boliginteriør, tøj, sko, kunst eller kontorartikler, så egner dette lokale sig til det. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise dig rundt.

Hent prospekt

Området

Stamholmen ligger godt placeret - lige ved det store, veletablerede og kombinerede erhvervs- og industriområde på Avedøre Holme, hvor velkendte og virkelystne virksomheder repræsenterer et bredt udvalg af brancher. Motorvejsnettet ligger kun få minutter væk. Herfra kan du nå lufthavnen og Øresundsbroen på ti minutter. Cirka den samme tid, som du skal bruge på at komme til Københavns Centrum eller nogle af de nærliggende industribyer. Den perfekte adresse at have lager, hvis du leder efter et sted tæt på industrien med masser af ledige p-pladser og husleje i den lave ende af skalaen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.567 kr.
Aconto energibidrag       4.630 kr.
Aconto driftsudgifter       4.370 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.567 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       114.800 kr.
Aconto energibidrag       55.554 kr.
Aconto driftsudgifter       52.446 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       222.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070