Lejemålet

Der er mange fordele ved pop-up-butikker. Men noget af det vigtigste er den helt rigtige eksponering. Du står måske og skal prøve nogle nye produkter af, overvejer at åbne en permanent butik i Indre By, men vil gerne prøve markedet af først, eller måske har du brug for de helt rigtige kvadratmeter til din nye tøjkollektion under Copenhagen Fashion Week? Uanset hvad din motivation er, så sikrer de store facadevinduer på Kronprinsensgade 4-6 altid den bedste eksponering. Butikken er på 50 veldisponerede kvadratmeter, flot og klar til udsmykning med dine varer. Du kan flytte ind i 3 uger, 1½ måned eller i 3 måneder. Så skal du have en pop-up, der er en kronprins værdig? Så flyt din pop-up ind i Kronprinsensgade. Den anførte leje pr. måned er minimumslejen og gældende ved en lejeperiode på 1½-3 måneder. Prisen varierer ved kortere lejeperiode.

Hent prospekt

Området

Skal din tøjkollektion, dine varer eller dine produkter præsenteres på en af Indre Bys mest besøgte gader, så slå et smut forbi Kronprinsensgade. Ja, ifølge RED Cushman & Wakefield har gaden faktisk omkring 6200 forbipasserende en tilfældig fredag eftermiddag klokken 16. Kronprinsensgade er kendt for sin høje standard af butikker, som i fællesskab har givet gaden et helt specielt renommé. Her er aldrig langt til nærmeste kaffe, frokost eller telefonsamtale under åben himmel i Kongens Have. Metro og busser kører i pendulfart fra Kongens Nytorv og Nørreport. Skal vi hjælpe med parkering, så ligger p-huset, Gammel Mønt, lige rundt om hjørnet.     

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.000 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.000 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       240.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       240.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Pop-up-butik
Lejebetaling
Lejeregulering
Depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070