Lejemålet

Er du på udkig efter den helt rigtige lokation til dine varer, produkter eller kunst? Så velkommen til Pilestræde 35. Butikken har store høje facadevinduer. Kvadratmeter er der hele 198 af, fordelt på tre plan. Du har måske en tøjkollektion, som fortjener en unik eksponering, men har på samme tid brug for kvadratmeter til at kunne diskutere priser med leverandører og samarbejdspartnere under fire øjne. Har du nogle nye produkter, som du skal prøve af, eller overvejer du at åbne en permanent butik i Indre By, men vil gerne prøve markedet af først? Så er Pilestræde 35 måske lokationen til din næste pop-up. Du kan flytte ind i 3 uger, 1½ måned eller i 3 måneder. Her er rum til dine ideer. Velkommen indenfor. Den anførte leje pr. måned er minimumslejen og gældende ved en lejeperiode på 1½-3 måneder. Prisen varierer ved kortere lejeperiode.

Hent prospekt

Området

Skal din tøjkollektion, dine varer eller dine produkter præsenteres på en af Indre Bys mest driftige og bedst beliggende gader? Så flyt din pop-op ind på hippe og altid charmerende Pilestræde. Nabolaget består af delikate spisesteder, nichebutikker og det hæderkronede Berlingske Media. Selvom gaden har flere hundrede år på bagen, så er Pilestræde altid opdateret på tidens nyeste tendenser og strømninger, hvilket tydeligt kommer til udtryk blandt områdets butikker. Her er aldrig langt til nærmeste kaffe, frokost eller telefonsamtale under åben himmel i Kongens Have. Metro og busser kører i pendulfart fra Kongens Nytorv og Nørreport. Skal vi hjælpe med parkering, så ligger p-huset, Gammel Mønt, lige rundt om hjørnet.    

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       32.800 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       32.800 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       393.600 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       393.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Pop-up-butik
Lejebetaling
Lejeregulering
Depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070