Lejemålet

Store facade vinduer, åbent butikslokale, højt til loftet, hvide vægge og gulve og indflytningsklar. Det er nogle af ordene, som bedst beskriver de 179 kvadratmeter på charmerende Valkendorfsgade 13. Det helt perfekte lokale til dig og din pop up-butik. Du har måske brug for at vise din nye tøjkollektion frem under CFW 2021 og har brug for det helt rigtige udstillingsvindue? Eller måske pønser du på at åbne en fysisk butik, men vil gerne lige teste konceptet af først? Uanset hvad din motivation er, så er butikken åben for dine ideer. Du kan flytte ind i 3 uger, 1½ måned eller i 3 måneder. Og hvem ved. Måske er det starten på et længerevarende samarbejde. Skal din butik poppe-up hos os? Så lad os vise frem. Den anførte leje pr. måned er minimumslejen og gældende ved en lejeperiode på 1½-3 måneder. Prisen varierer ved kortere lejeperiode.

Hent prospekt

Området

Er du på udkig efter en lokation til din næste pop-up butik? Så velkommen til ’design-bæltet’ i det summende Indre Bykvarter - Københavns svar på SoHo. Her finder du trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, caféer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. Lige rundt om hjørnet ligger skønne Gråbrødre Torv og to af byens største handelsgader: Strøget og Købmagergade. Beliggenheden er central, og metro kører i pendulfart fra både Gammel Strand Metrostation og Kongens Nytorv. Valkendorfsgade er blevet omdannet til stillegade, så forbipasserende i fred og ro kan stoppe op og kigge ind ad butikkernes facadevinduer.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.600 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.600 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       367.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       367.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Pop-up-butik
Lejebetaling
Lejeregulering
Depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070