Lejemålet

Har du nogle nye produkter, som du skal prøve af, eller overvejer du at åbne en permanent butik i Indre By, men vil gerne prøve markedet af først? Så er Valkendorfsgade 19 måske lokationen til din næste pop-up. Du kan flytte ind i 3 uger, 1½ måned eller i 3 måneder. Her er rum til dine ideer. Den anførte leje pr. måned er minimumslejen og gældende ved en lejeperiode på 1½-3 måneder. Prisen varierer ved kortere lejeperiode. Her får du nemlig et fint butikslokale i parterre, der fordeler sig over et stort og lyst lokale, et personalerum, et tekøkken, et lagerrum og et toilet. Der er plads til både disk og tøjstativer, reoler med lækre hårprodukter, eller hvad der nu passer til dit koncept. Valkendorfsgade er ideel til dig, der godt kan lide den rolige stemning og de charmerende brostensbelagte stræder og endda med Paustian, Norman Copenhagen og Fritz Hansen som naboer.

Hent prospekt

Området

Velkommen til ’design-bæltet’ i det summende Indre By-kvarter - Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, caféer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. Lige om hjørnet ligger skønne Gråbrødre Torv og to af byens største handelsgader: Strøget og Købmagergade. Beliggenheden er central - busser kører i begge retninger fra Christiansborg, mens metro kører fra både Gammel Strand og Kongens Nytorv. Gaden ligger desuden også kun en gåtur fra Nørreport Station, som både har busser, metro og fjerntog. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.421 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       9.421 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       113.052 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       113.052 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Pop-up-butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070