Lejemålet

Er du på udkig efter et showroom i Indre By? Hvor du og dine kollegaer altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Så slå et smut forbi mondæne Frederiksstaden. I parterre på Bredgade 33A finder du 163 lyse og reelle kvadratmeter med egen indgang. Måske sælger du boliginteriør, tøj og smykker eller andet online? Og har brug for et showroom til udstilling af dine produkter? Kom forbi og forestil dig, hvordan dine varer skal udstilles. Vi hjælper gerne på vej med indretningstips og idéer, der passer til dit koncept. Du bydes velkommen til en entré med garderobe samt fælles toilet og bad. Lyder det som noget for dig? Så lad os inviterer indenfor til en kop kaffe og en rundvisning.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med showroom midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du eller dine kunder egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.850 kr.
Aconto driftsudgifter       5.488 kr.
Aconto energibidrag       1.915 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.253 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       154.198 kr.
Aconto driftsudgifter       65.852 kr.
Aconto energibidrag       22.983 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       243.033 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Showroom
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070