Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed? Gerne på Østerbro, men stadig tæt på Indre Bys pulserende byliv? Så velkommen til Kristianiagade. Stop op foran nr. 2 og træd ind gennem det fine indgangsparti. Bliv mødt af 174 nyistandsatte kvadratmeter med hvidmalet vægge og flotte rå betongulve. Lejemålet er placeret i parterre, og egner sig fint til showroom såvel som kontor eller lignende. Lokaler er der tre af, hvor der kan indrettes til ca. 11 arbejdsstationer. Desuden har dit nye lejemål et nyere tekøkken med plads til spiseområde, et stort arkivrum samt gode toiletfaciliteter. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan ikke undvære Indre By – eller omvendt? Kristianiagade ligger i det smukke og velrenommerede ambassadekvarter, der med sine elegante bygninger er en fryd for øjet. Kvarteret emmer af sjæl og historie – Kastellet, Søerne og det grønne område bag Statens Museum for Kunst finder du lige om hjørnet, mens Indre by er en kort slentretur derfra. Trafikalt er dit nye kontor placeret perfekt langs den boulevardlignende gade med kun få minutters gang til Østerport St., hvor både bus, tog og metro kører. Foretrækker du egen bil, er der mulighed for tilkøb af p-plads i nærområdet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.387 kr.
Aconto driftsudgifter       2.016 kr.
Aconto energibidrag       2.291 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.694 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       256.650 kr.
Aconto driftsudgifter       24.186 kr.
Aconto energibidrag       27.492 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       308.328 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Showroom
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070