Lejemålet

På den ene side af vinduet løber eksklusive og mondæne Toldbodgade - og lige på den anden side ligger dit nye showroom. Uagtet om det er møbler, kunst eller noget helt tredje du vil præsentere for dine kunder, får du på Toldbodgade 55 de ideelle rammer at gøre det i. Med dette showroom får du udover den centrale og billedskønne beliggenhed, et fleksibelt lejemål, der imødekommer dine drømme. Skal du have inspiration til udførelsen af din vision, tilbyder vi i Jeudan hjælp til indretning af dit lejemål. Hvis du har drømmen, skaber vi virkeligheden. Lejemålet, der består af tre store lokaler, ét baglokale samt toiletfaciliteter (herunder handicaptoilet) har et godt flow mellem rummene og imødekommer dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere med sit lyse og åbne udtryk. Med et showroom, der er en fryd for øjet, dækket ind på det praktiske og har en drømmebeliggenhed, skal du kun tænke på at fremvise dit produkt og vejlede dine kunder. Lyder det som noget for dig? Lad os vise frem – så kan du gøre det samme i dit nye showroom på Toldbodgade 55.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Toldbodgade. Her befinder vi os i området omkring Frederiksstaden, hvor gaden løber fra Nyhavn til Amaliegade, parallelt med Amaliehaven og Havnefronten. I nærområdet finder du velbesøgte Ofelia Plads, Bredgade og St. Kongensgade med et hav af butikker, stemningsfulde restauranter og caféer, der bidrager til det pulserende byliv. Har du brug for en grøn pause, så ligger Kastellet og Kogens Have lige om hjørnet. Beliggenheden er ideel til dig, der har brug en central placering til virksomheden, og gerne vil have transport, butikker og kulturliv inden for behagelig gåafstand.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       42.167 kr.
Aconto energibidrag       6.152 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       48.319 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       506.000 kr.
Aconto energibidrag       73.830 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       579.830 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Showroom
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070