Gå til hovedindhold

Female Founders House

Female Founders House

I Bredgade 45B i København K ligger Female Founders House. Et unikt kontorfællesskab skabt af Nordic Female Founders og Jeudan.

female founders house i bredgade 45b

Female Founders House. 1.500 m² iværksætteri

Velkommen til Female Founders House. Et banebrydende kontorfælleskab midt i Københavns pulserende gade, Bredgade. Her finder du de helt rigtige rammer til ikke kun din iværksættervirksomhed, men også dig som menneske. Rammet ind af hjemligt nærvær, professionelt netværk og women empowerment byder Female Founders House ind til en platform, hvor du kan blive styrket i at drive virksomhed med alt, hvad det indebærer af læring, rådgivning og netværk.

Female Founders House er et hus, hvor de større virksomheder hjælper de små, og hvor vi bruger tid på netværk, planlægning, investering, empowerment, mental health, økonomi – alt der styrker fremdrift. Fællesskabet har særligt fokus på at løfte fundamentet for kvinder i iværksætteri, men der er plads til alle. Bygget på de tre principper: Faglighed, netværk og personlig udvikling åbner huset op for en række aktiviteter og initiativer, der hjælper dig og din virksomhed på vej i rejsen mod en stærkere forretning.  Fra personlig rådgivning, sociale events til  pitch-dage og masterclasses for iværksættere og investorer. 

Bag fællesskabet står Nordic Female Founders og Jeudan. Det er vores fælles vision at skabe et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem.

Din kontorplads i et inspirerende kontorfællesskab

Du bliver en del af et moderne kontorfælleskab i København K, hvor iværksættere arbejder side om side. Nordic Female Founders har skabt Female Founders House for at støtte nuværende og kommende kvindelige iværksættere. I huset er alle iværksættere velkomne - uanset køn. Udgangspunktet er at skabe et kontorfællesskab med liv og god energi - og hvor der altid er mulighed for en snak med andre dygtige iværksættere i indre København. Foruden flotte rammer giver Female Founders House dig adgang til:

  • Din egen kontorplads i et inspirerende iværksættermiljø

  • Netværksarrangementer

  • Daglig sparring

  • Hyggelige loungeområder

  • Adgang til mødelokaler

  • Bemandet reception

  • Ekstraordinært fællesskab

Prisen for en kontorplads starter ved 2.500 kr. pr. måned ex. moms. Prisen inkluderer leje, adgang til mødelokaler, drift, varme, el, internet, reception, kaffe/the/vand og rengøring. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tilkøbe blandt andet frokost.

facaden på female founders house fra gården på bredgade 45b i københavn k

Medlemskab

Bliv medlem af huset

Hvis du allerede har et kontor – eller blot har brug for en kontorplads et par gange om ugen – kan du blive medlem af Female Founders House. Som medlem får du, udover en flyvende plads i husets flotte stueetage, adgang til eksklusive arrangementer og et unikt netværk af andre iværksættere.

Vil du være en del af Female Founders House?

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for enten kontor eller medlemskab til dig i Female Founders House.

Kontakt os direkte på

7010 6070
jacob og rikke står i gården til bredgade 34
lounge område i et kontorfællesskab hos jeudan

Kontorfællesskab

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? 

Fandt du ikke det, du søgte?

Opret søgeagent