Dit nye kontorfællesskab?

Mangler du en kontorplads i København eller omegn? En arbejdsplads med moderne omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er én af Jeudans kontorfællesskaber måske noget for dig?

Vi har moderne kontorfællesskaber i Nordsjælland, København K, København N og på Vestegnen. Alle kontorfællesskaberne har flere ting tilfælles – et højt serviceniveau, inspirerende miljø, andre spændende virksomheder og gode transportmuligheder.

Du bestemmer selv, om du vil sidde i åbnet kontor med andre. Eller om du vil have dit helt eget kontor.

Hver for sig kan vi bo godt. Sammen kan vi bo bedre.

Og hvad sker der egentlig, når din virksomhed bliver for stor og skal flytte kontor? Vi har i alt over 250 ejendomme. Og hver dag flytter vi vores kunder rundt, hvis de har behov for mere eller mindre plads. Så skal du kun tænke på at drive din forretning.

Så er kontorfællesskab mon noget for dig? Vi hjælper gerne med gode råd, og vi viser gerne frem. Du kan altid kontakte os på 70106070 og læse mere om vores ledige kontorfælleskaber.

Kontorfællesskab i København Jeudan
Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg giver hermed tilladelse til at Jeudan må ringe mig op med henblik på en fremvisning

 

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Historien om Jeudan

Historien om Jeudan
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch