Kontorfællesskaber

Leder du efter et inspirerende kontorfællesskab? Se vores flotte ledige kontorfællesskaber herunder og kontakt os for en fremvisning.

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig?
Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? Et kontorfællesskab hos Jeudan er et kontorfællesskab i smukke ejendomme med førsteklasses faciliteter.

Se eksempler på vores ledige kontorfælleskaber i København og omegn.

Book en fremvisning

Eller ring til os på 70106070.

Hvor vil du bo og gro?

Se eksempler på vores ledige kontorfællesskaber herunder. Det er naturligvis muligt at booke både en fysisk og en virtuel fremvisning. Notér venligst dette ønske i kommentarfeltet. Kontakt os såfremt du har spørgsmål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at byde indenfor i vores inspirerende kontorfællesskaber.

Book en fremvisning

Såfremt du ønsker en virtuel fremvisning, notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

Om kontorfællesskaber

Er du i tvivl om et kontorfællesskab er det rigtige for dig og din virksomhed? Læs mere om hvorfor at du skal flytte i kontorfællesskab her.

Når du flytter ind i et kontorfællesskab hos Jeudan, får du ikke blot kompetent og professionel rådgivning fra Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab, du får også adgang til kontorfællesskaber i alle størrelser, til alle formål og på centralt beliggende adresser i København og i Nordsjælland. Vi har moderne kontorfællesskaber centralt i København og udenfor København. Du bestemmer selv, om du vil sidde i åbent kontorfællesskab med andre, eller om du vil have dit helt eget kontorfællesskab i en af vores unikke ejendomme på eksklusive adresser. Alle vores kontorfællesskaber har flere ting tilfælles – du får et højt serviceniveau, du arbejder i et inspirerende miljø, du møder andre spændende virksomheder og du får arbejder i et kontorfællesskab på nogle af de bedste adresser med gode transportmuligheder.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde det kontorfællesskab der passer bedst til dig og din virksomhed.

Hver for sig kan vi bo godt. Sammen kan vi bo bedre.

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Historien om Jeudan

Historien om Jeudan

Find dit kontorfællesskab her

Find dit kontorfællesskab her

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch