Lejemålet

Går du og drømmer om at bosætte din virksomhed i eftertragtede Indre By? Så stop op foran Borgergade 28. Tag trappen eller elevatoren op til 6. sal og træd ind gennem niveaufri adgang til hele 340 totalrenoverede kontorkvadratmeter. Her får du et kontor med godt lysindfald og fin udsigt til Sølvgade og Kongens Have på den ene side og Marmorkirken på den anden side. Lejemålet byder på fleksibel indretning med plads til mange arbejdsstationer – med alt fra enkeltmandskontorer, storrumskontorer, spiseområde, mødelokale, garderobe og loungeområde. Desuden har dit nye kontor et tilhørende tekøkken, gode toiletfaciliteter samt egen stor tagterrasse, hvor du og dine kollegaer kan nyde eftermiddagssolen. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Borgergade. Gaden er beliggende lige om hjørnet fra Kongens Nytorv i Indre Bys pulserende kvarter - med Store Kongensgade til den ene side og Adelgade til den anden side. Livet i et af byens mest attraktive og levende kvarterer bevæger sig i alle retninger. Alt fra de små hyggelige caféer med fransk stemning, til restauranter med international atmosfære. Her finder du samtidig designerbutikker og gallerier, som perler på en snor. Fra Borgergade er der kort gåafstand til Marmorkirken med både bus og metro. Foretrækker du egen bil, er der mulighed for parkering i Jeudans p-hus på Dr. Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       45.503 kr.
Aconto driftsudgifter       11.164 kr.
Aconto energibidrag       5.118 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       61.785 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       546.040 kr.
Aconto driftsudgifter       133.973 kr.
Aconto energibidrag       61.419 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       741.432 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070