Lejemålet

I Bredgade 33C er der lige nu 177 ledige kvadratmeter i stueetagen i selve gårdhuset – også kendt som Krøyers Atelier. Der er to regulære og lyse lokaler, et toilet samt tekøkken. Mulighederne for at indrette sig er mange, og vi hjælper gerne med idéer, der kan opfylde netop dine behov. Der er nem adgang til offentlig transport, hvor du på få minutter bl.a. kan være på Kongens Nytorv eller Marmorkirken metrostation. Parkeringsmulighederne er også gode, og du kan tilkøbe parkeringspladser i Jeudans egne p-huse i Dronningens Tværgade eller ved Ofelia Plads/Skuespilhuset. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.878 pr. md. Vi ser frem til at vise dig lejemålet.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.568 kr.
Aconto driftsudgifter       4.853 kr.
Aconto energibidrag       2.404 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.825 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       270.810 kr.
Aconto driftsudgifter       58.233 kr.
Aconto energibidrag       28.851 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       357.894 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070