Lejemålet

Drej af efter få minutters kørsel ned ad Københavnsvej, og du finder nemt vej til den høje, røde bygning på Eliasgårdsvej 5-7. Træd ind i det fælles receptionsområde. I stuen til højre møder du 436 nyistandsatte og indbydende kontorkvadratmeter, som rummer et åbent kontorlandskab, der omkranses af tre store lokaler, hvor kun fantasien sætter grænser for møblering og indretningen. Udover de splinternye kontorfaciliteter, får du og dine ansatte også køkken, flotte toiletfaciliteter og mulighed for at leje p-pladser lige ved døren. Er der brug for ekstra lagerplads, er der også mulighed for leje af lagerrum. Vi glæder os til at vise dig dine nye kontorfaciliteter, der er perfekt placeret i forhold til Roskildes handelsliv og offentlige transportmidler.

Hent prospekt

Området

Lige siden vikingerne indtog Roskilde, har der været en livlig handel i byen. I dag er sølvmønterne skiftet ud med kreditkort, og indkøbene foretages i det store udbud af butikker, som byen byder på. Primært i byens hovedgader og i shoppingcenteret RO’s Torv. Elisagårdsvej ligger i et logistisk kardinalpunkt i forhold til handlen i byen. Tæt ved den store indfaldsvej, Københavnsvej, der som en hovedpulsåre forbinder motorvejen med centrum. Lige på grænsen mellem industri og handelsby med kort afstand til offentlige transportmidler. Der vil være mulighed for at leje p-pladser på ejendommens parkeringsareal. De perfekte omgivelser til at plante dit nye kontormiljø.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.883 kr.
Aconto energibidrag       5.718 kr.
Aconto driftsudgifter       7.907 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       44.508 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       370.600 kr.
Aconto energibidrag       68.618 kr.
Aconto driftsudgifter       94.882 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       534.100 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070