Lejemålet

Er du til fællesskab med andre mindre virksomheder og iværksættere i den kreative del af byen? Så er Esromgade 15 måske noget for dig. I dag danner ejendommen rammerne om et levende miljø for virksomheder og mennesker med energi og entusiasme, såsom højtalervirksomheden Soundboks. Her er kontorer og værksteder, rå, men elegante fællesarealer, hvor folk mødes og samles om det hyggeligt cafeliv i gården. Tænk co-working på det grønne Nørrebro med en helt central beliggenhed tæt på Nørrebro Station og Nørrebroparken og masser af plads til cykler i gården samt mulighed for leje af P-pladser, desuden er der gratis parkering i gaderne omkring ejendommen.

Hent prospekt

Området

Esromgade ligger i hjertet af det pulserende Nørrebro, lige der hvor grønne områder og kreativitet vokser side om side. I Esromgade 15 ligger bygningen, der en gang var manufakturhus for Daells Varehus, men som nu udgør rammerne for nye, små virksomheder og iværksættere, mennesker med energi og entusiasme. Her er kontorer i forskellig størrelse til forskellige erhverv – fra værksteder til webbureauer – men alle er en del af det unikke fællesskab. Beliggenheden er helt ideel: Du kan springe på toget fra Nørrebro Station lige i nærheden, eller tage cyklen gennem det grønne til Nørrebroparken. Og der er god plads til cyklen i bygningens levende gårdmiljø. Kom forbi Esromgade 15, mærk stemningen og mød nogle af de andre i fællesskabet. Det er mere end lejemål, det er en livsstil.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       7.887 kr.
Aconto energibidrag       436 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       8.323 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       94.640 kr.
Aconto energibidrag       5.238 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       99.878 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 8/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070