Lejemålet

Er du på udkig efter et roligt kontor i hjertet af København? Hvor der er plads til op mod 11 arbejdsstationer? Og hvor du og dine medarbejdere altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Så er Fredericiagade 15B måske det perfekte kontor for din virksomhed. Kontoret er på hele 151 lyse og veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig på tre kontorlokaler, et mødelokale, separat tekøkken, toilet- og badefaciliteter. Vægge og lofter er hvidmalede, mens gulve er mørke og varme. De perfekte nuancer for at skabe et indbydende kontor. Kontoret beliggende ud til ejendommes charmerende gårdmiljø - tilbagetrukket fra det pulserende byliv. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Mulighed for hurtig overtagelse.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Fredericiagade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor på den eftertragtede Fredericiagade bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du og dine medarbejdere egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.164 kr.
Aconto driftsudgifter       2.699 kr.
Aconto energibidrag       2.004 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.867 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       265.965 kr.
Aconto driftsudgifter       32.385 kr.
Aconto energibidrag       24.049 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       322.399 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070