Lejemålet

Leder du efter at have kontor, hvor du både får business-class service, adgang til unikke faciliteter og bliver en del af et blomstrende forretningsliv? Så er Frydenlund måske noget for dig. Her har virksomheder i forskellige størrelser adresse – og der er også plads til dig. Kom forbi og forestil dig at have kontor i de 254 kvadratmeter med udsigt til grønne omgivelser og adgang til en lang række fællesfaciliteter. Bl.a. en top-professionel reception, en café med udsøgt kaffe, en bistro med lækker mad og moderne møde- eller undervisningsfaciliteter. Dine kvadratmeter er fordelt på et stort åbent kontorlokale med plads til cirka 20 medarbejdere samt et møderum og et kopirum. Toiletter og et fælles the-køkken ligger kun et par meter væk. Kig forbi - Frydenlund skal ikke bare ses. Den skal opleves.

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser, og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Måske kender du det allerede fra dengang, Microsoft i Danmark havde sit hovedsæde der.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.061 kr.
Aconto el       500 kr.
Aconto driftsudgifter       7.055 kr.
Aconto energibidrag       2.810 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       31.426 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       252.730 kr.
Aconto el       6.000 kr.
Aconto driftsudgifter       84.664 kr.
Aconto energibidrag       33.722 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       377.116 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070