Lejemålet

Havnegade 23 ligger i første parket til Københavns Havnefront og med en facade, som får de fleste til at stoppe op og beundre. Facaden sender tankerne på Venedig - og med god grund. Arkitekt Ferdinand Meldahl fandt nemlig inspiration til denne arkitektoniske perle ved vandet fra det venetianske palads Ca’ Vendramin Calergi. Bag murerne gemmer ejendommen på nogle af byens smukkeste rum med udskæringer, malerier og blotlagte bjælker og smukke trægulve. I får et hav af indretningsmuligheder på de fire gennemrenoverede og fredede etager. I parterre finder I ejendommens bistro, som hver dag serverer delikat frokost. Kommer det til indretning og materialevalg, så har vi indrettet showroom, som I kan lade jer inspirere af. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       227.425 kr.
Aconto energibidrag       21.778 kr.
Aconto el       17.367 kr.
Aconto driftsudgifter       51.136 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       317.706 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.729.100 kr.
Aconto energibidrag       261.332 kr.
Aconto el       208.404 kr.
Aconto driftsudgifter       613.634 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.812.470 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070