Lejemålet

Havnegade 25 ligger med udsigt til Københavns Havnefront. Og selvom ejendommen ved første øjekast kan virke afdæmpet, gemmer den indvendigt på smukke detaljer, flotte stukdekorationer, lækre trægulve og ikke mindst en helt unik trappeopgang – dekoreret og udsmykket af kunstneren Poul Gernes. Domicilets mange kvadratmeter er fordelt på fire etager, og hvor I blandt andet får enkeltmandskontorer, storrumskontorer, mødelokaler, kopirum, garderobe og loungeområder til de mere uformelle møder. Kommer det til indretning og materialevalg, så har vi indrettet showroom, som I kan lade jer inspirere af. I parterre finder I desuden ejendommens bistro, som hver dag serverer delikat frokost. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       222.000 kr.
Aconto driftsudgifter       45.757 kr.
Aconto el       15.540 kr.
Aconto energibidrag       19.487 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       302.784 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.664.000 kr.
Aconto driftsudgifter       549.080 kr.
Aconto el       186.480 kr.
Aconto energibidrag       233.840 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.633.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070