Lejemålet

Leder du efter det helt rigtige kontor med eget lager til dig og dine medarbejdere? Gerne lidt uden for byen, så I både er tæt på Vestegnen, men på samtidig ikke har for langt ind til Indre By? Så lad os byde indenfor. Lejemålet er på hele 250 kvadratmeter med kombineret kontor og lager, så har du en virksomhed, som både skal have rum til papirarbejde, men på samme tid har brug for opbevaringsplads? Så bør du helt sikkert slå et smut forbi Herstedvang. Lejemålet består af et stort åbent lokale med plads til ca. 15 medarbejdere, et ekstra lokale med plads til 4 arbejdsstationer, et mødelokale og et køkken med spisepladser. Lyder det som noget for din virksomhed? Så velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kontor, hvor det er nemt at komme til? Så tag et smut forbi det dynamiske erhvervsområde på Herstedvang. Herstedvang er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til både busser og S-togstationer, der kører i begge retninger. Foretrækker du egen bil, kan du med fordel benytte dig af de gode parkeringsforhold tilknyttet lejemålet. Desuden vil Albertslund Politigård være din nye nabo – så her kan du roligt føle dig tryg.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.500 kr.
Aconto energibidrag       1.119 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       13.619 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       150.000 kr.
Aconto energibidrag       13.427 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       163.427 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. maj 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070