Lejemålet

Skal du og dine medarbejdere bo i et nyistandsat kontor? Tæt på byen og med naboer, som favner bredt? Så er Kigkurren 8D måske noget for dig. Træd indenfor og kig dig omkring. Kontoret består af to store rum – oplagt som åbne kontorlandskaber. Begge rum har adgang til nye toiletfaciliteter. Melder sulten sig eller har I brug for et kaffebreak? Så tag det i kontorets nye tekøkken. Selvom kontoret har højt til loftet, så kan ikke hamle op med udenfor. Derfor kan du passende nyde en kaffe eller besvare dagens sidste mails under åben himmel i ejendommens hyggelige gårdmiljø. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor bl.a. iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange cafeer, restauranter og den levende havnefront, og du er tæt på Metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode p-muligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       36.867 kr.
Aconto driftsudgifter       4.040 kr.
Aconto energibidrag       3.034 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       43.941 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       442.400 kr.
Aconto driftsudgifter       48.482 kr.
Aconto energibidrag       36.405 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       527.287 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 10/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070