Lejemålet

Skal du og dine medarbejdere have en hverdag i et lækkert, lyst og åbent kontor? Så er Kigkurren 8D på Islands Bygge måske noget for dig. Her er højt til loftet og et skønt lysindfald fra begge sider. Kontoret er centreret om et stort åbent kontorlandskab, men her er også plads til mødelokale og enkeltmandskontor eller kreativt war room. Selvom kontoret har højt til loftet, så kan det ikke hamle op med udenfor. Tag trappen eller elevatoren ned. Her kan du og dine medarbejdere nyde en kop kaffe eller besvare dagens sidste mails under åben himmel i ejendommens hyggelige gårdmiljø. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad dælen er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og Havnefronten. Desuden er der ikke langt til metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode p-muligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       26.221 kr.
Aconto driftsudgifter       2.749 kr.
Aconto energibidrag       2.019 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.989 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       314.650 kr.
Aconto driftsudgifter       32.985 kr.
Aconto energibidrag       24.229 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       371.864 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070