Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor til dig og din virksomhed i hjertet af Indre Bys charmerende stræder? Så du og dine medarbejdere altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Så er Magstræde 10C det perfekte kontor for din virksomhed. Her får du mulighed for at skabe et særdeles hyggeligt kontor med mange arbejdspladser, godt udnyttet på 120 kvadratmeter - og med rig mulighed for at indrette mødelokale eller loungeområde. Melder sulten sig, kan I benytte kontorets separate tekøkken. Cykelparkering i gården. Lyder det som noget for dig? Så slå et smut forbi, mærk stemningen og se din virksomheds muligheder på spektakulære Magstræde.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.750 kr.
Aconto driftsudgifter       4.920 kr.
Aconto energibidrag       1.640 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.310 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       165.000 kr.
Aconto driftsudgifter       59.040 kr.
Aconto energibidrag       19.680 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       243.720 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. oktober 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070