Lejemålet

Er du i bil, så drej af Motorvejen ved Holbæk og du finder nemt vej til Ahlgade efter få minutters kørsel. Kommer du med toget, er der også kun en kort slentretur fra stationen til den brostensbelagte gade. Stop op foran nummer 61-63, lige ved shopping centeret Borgergården, og tag jeres egen indgang til anden sal. Her åbner du døren til et moderne kontor, der står klart til at blive indrettet efter dine behov – med et miks af små og større kontorer, lounge-områder og mødelokaler samt en frokoststue. Og der er mere endnu. En del af overetagen hører også med, og herfra får du tilmed udsigt over havnen. Din bil er der også plads til på P-pladsen bag bygningen. Kom forbi og mærk stemningen i gaden og på kontoret – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Kunne du tænke dig at søsætte din virksomhed på det bedste spot i Holbæk? Så slå et smut forbi Ahlgade. Som en hovedpulsåre løber gaden igennem centrum af byen - fra byens smukke slot og det hyggelige havnemiljø mod vest til byens kulturelle samlingspunkt Kulturkasernen mod øst. På sin vej byder den på butikker med det hele og det specielle på hylderne, hyggelige caféer og spisesteder – og løfter du blikket fra gadeplan, finder du en fin kombination af kontorer og boliger. Det perfekte sted at få din virksomhed til at gro. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       54.938 kr.
Aconto energibidrag       7.627 kr.
Aconto driftsudgifter       14.226 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       76.791 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       659.256 kr.
Aconto energibidrag       91.525 kr.
Aconto driftsudgifter       170.714 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       921.495 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070